Over CyberSterk

Bewust veilig ondernemen

De wereld verandert razendsnel. Door technologische ontwikkelingen is er online steeds meer mogelijk. Dat biedt kansen voor je bedrijf, maar brengt ook risico’s met zich mee. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor. Voor jou als ondernemer wordt het nóg belangrijker om je bedrijf veilig te houden. Maar online security is complex. Moeilijke termen vliegen je om de oren en tijd om er eens goed in te duiken, heb je vaak niet. Daarom introduceren wij CyberSterk.

Begrijpelijke securitydienst

CyberSterk is een begrijpelijke securitydienst die bedrijven helpt om met een gerust hart te ondernemen. CyberSterk geeft inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf, zonder je te overladen met technische details.

Hoe werkt CyberSterk?

CyberSterk houdt je website en netwerk in de gaten en brengt kleine en grote risico’s in kaart. Dat doen we met een websitescan op afstand en de CyberSterk Box. Dit is een kastje dat we in jouw bedrijfsnetwerk plaatsen om alle apparatuur wekelijks te controleren op kwetsbaarheden. Je eigen dashboard toont de gevonden problemen in begrijpelijke taal en op een overzichtelijke manier. De CyberSterk Box houdt ook real-time al het internetverkeer in de gaten. Bij verdachte activiteiten of urgente risico’s, waarschuwt CyberSterk direct. Naast de eenvoudige uitleg toont het dashboard ook de technische omschrijving van het probleem. Zo kan jouw IT-partner snel schakelen om het probleem op te lossen. Heb je geen IT-partner? Bel dan met het CyberSterk supportteam. Iedere maand ontvang je een rapport met de resultaten van de scans. Zo ben je 24/7 op de hoogte van de online veiligheid van je bedrijf.

Phishing

Het is belangrijk om je medewerkers bewust te maken van mogelijke online risico’s. Met CyberSterk voer je eenvoudig een phishingtest uit. Je medewerkers ontvangen een nep phishingmail. CyberSterk monitort hun gedrag en de resultaten delen we met je.

CyberSterk voor het mkb

CyberSterk is een product dat is ontwikkeld door SIDN om bij te dragen aan een veiliger internet. Guardian360 heeft het vanaf 1 april 2021 overgenomen en zet het product verder in de markt met TST ict distribution.