SIDN draagt CyberSterk over aan Guardian360 voor de volgende fase

Met CyberSterk is de basis gelegd om op door te bouwen

vrijdag 26 februari 2021

Vanaf 1 april 2021 neemt Guardian360 CyberSterk over van SIDN. Guardian360 is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van de begrijpelijke cybersecuritydienst voor het mkb. De afgelopen 2 jaar heeft SIDN samen met Guardian360 en SecureMe2 CyberSterk als nieuwe security-oplossing ontwikkeld voor het mkb. Inmiddels is bewezen dat de propositie aanslaat en aansluit bij een behoefte in de markt. SIDN draagt nu het stokje over aan een marktpartij die met haar ervaring en uitgebreide klantenkring CyberSterk verder kan laten groeien om het mkb veiliger te maken.

Met de alles-in-één oplossing CyberSterk voorzien Guardian360 en SIDN in de behoefte bij ondernemers aan een begrijpelijke dienst die inzicht geeft in de kwetsbaarheden in hun bedrijfsnetwerk en -website en hulp biedt bij gesignaleerde problemen. Dit is belangrijk aangezien de meeste mkb-bedrijven hun basisbeveiliging niet op orde hebben omdat het ze ontbreekt aan de tijd, kennis of financiële middelen hiervoor. Drijfveer voor SIDN was daarbij niet om winst te maken, maar om een maatschappelijk probleem aan te pakken en mkb-bedrijven weerbaarder te maken. Met de ontwikkeling en introductie van CyberSterk is hiervoor een basis geleg

CyberSterk voorziet in behoefte mkb aan cybersecurityoplossing

Jan Martijn Broekhof, CEO Guardian360 en Arjan Middelkoop, commercieel directeur SIDN

Arjan Middelkoop, commercieel directeur SIDN: “Ruim 2 jaar geleden zagen wij de cyberdreigingen in het mkb toenemen. Samen met ons partners ontwikkelden we hiervoor CyberSterk. Inmiddels staat er een goed werkende, brede cybersecurityoplossing waarmee de mkb’er op een hele laagdrempelige manier inzicht krijgt in zijn kwetsbaarheden en die hem handvatten geeft om zijn cyberweerbaarheid te vergroten. De groei in het aantal klanten en verkooppartners laat zien dat hier een duidelijke behoefte ligt. Overigens zagen we het afgelopen jaar ook dat het aantal cyberaanvallen gericht op het mkb nog sneller dan gedacht toeneemt. We zijn daarom blij dat onze partner van het eerste uur, Guardian360, het stokje in de volgende fase van ons overneemt en met haar netwerk en distributiekracht CyberSterk nog sneller kan laten groeien en het mkb veiliger maakt.”

Met CyberSterk is de basis gelegd om op door te bouwen

Jan Martijn Broekhof, algemeen directeur Guardian360: “Guardian360 is vanaf het eerste uur betrokken geweest bij CyberSterk omdat we erin geloven dat het Nederlandse mkb ondersteund moet worden met begrijpelijke en betaalbare oplossingen. SIDN heeft met CyberSterk niet alleen een passende dienst ontwikkeld, CyberSterk is inmiddels ook een sterk label. Samen met onze technologiepartner SecureMe2 en distributeur TST ict distribution gaan we de CyberSterk propositie verder uitbouwen om het Nederlandse mkb nóg veiliger te maken.”

CyberSterk is bij Guardian360 in goede handen

Door de overname door Guardian360 kunnen de huidige klanten op de vertrouwde manier gebruik blijven maken van CyberSterk. Nieuwe klanten kunnen bij een van de vele CyberSterk-verkooppartners van TST ict distribution terecht. Hoewel de naam van SIDN niet meer verbonden is aan de cybersecuritydienst blijft zij zich het komende jaar nog wel actief inzetten om CyberSterk te promoten. Daarnaast geeft de overname SIDN ruimte om zich op andere zaken te richten en daarmee de impact te vergroten voor een zorgelozer en veiliger internet.

De foto van Jan Martijn Broekhof en Arjan Middelkoop is gemaakt in 2019, bij de start van de samenwerking in het kader van CyberSterk.

Hoe staat het nou echt met de veiligheid van je bedrijf?

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn